fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Hitta sig själv

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Att hitta sig själv

Känner du att du går runt och bär på ett inre tomrum? Är livet en ganska grå vardag där du går från en syssla till en annan, där ingenting egentligen fyller dig och gör dig riktigt lycklig? Ibland hamnar vi på en plats i livet där vi inser att vi inte kan fortsätta som förut. För att kunna ställa om kompassen och navigera rätt i livet behöver du förstå dig själv och dina behov, det brukar kallas att hitta sig själv. 

Ladda hem pdf

Skicka länk till:

Vitalisera får behandla mina uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy. Jag har rätt att återkalla detta samtycke när som helst genom att kontakta Vitalisera via email eller telefon.

Jag vill ha nyhetsbrev. Jag kan avregistrera mig från dessa närhelst jag önskar.

Vad brinner du för?

Vet du vad som får ditt hjärta att banka? Vi växer upp i ett samhälle där förväntningar och krav på prestation gör att vi många gånger tvingas sätta skygglapparna på och bara sikta på målet. Du går från skolan till universitet eller direkt till första jobbet. Plötsligt har åren gått och mitt i allting känns det som att du har tappat bort dig själv. När prestation närmast äter upp allt du gör tappar du lusten och engagemanget för det som från början kändes engagerande och roligt. Ska livet inte vara mer än såhär? Vad gör dig lycklig?

Lär känna dig själv

Att hitta sig själv kan handla om att förstå det du har med dig i bagaget och hur det har format dig. Det kan också innebära att utforska intressen, passion och vad som skapar drivkraft och mening. Att förstå dina känslor gör det lättare att se dina behov och tillgodose dem. Då kan du finna den inre glädjen utan att behöva leta utanför dig själv. 

Dina upplevelser kommer inifrån

Din yttre verklighet är en spegling av din inre verklighet. När du mår bra inifrån och känner äkta glädje, tillit och trygghet är det vad du kommer att se och reflektera utåt. Den ibland närmast desperata jakten efter lycka kan då slå av på takten. Kanske kan du känna igen, att när du är på dåligt humör blir du irriterad av minsta lilla som händer runtomkring dig. Under dagar när du är glad är ditt tålamod betydligt bättre. Omständigheterna kan vara exakt likadana men du har olika sätt att hantera dem på.

Att hitta sig själv och sin livskraft

Under Vitaliseras kurser i självkännedom och inre ledarskap får du möjlighet att blicka inåt och hitta kärleken till dig själv och till livet. Under en dryg vecka får du utforska alla sidor av dig själv. Du får under trygga förhållanden identifiera, känna på och uttrycka dina känslor, tankar och behov. Hur och av vad har du formats genom livet och vad behöver du för att vara lycklig?
Vågar du börja leva ditt liv på dina villkor? Vad behöver du för att ta steget?