fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Priser och betalning

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Ladda hem PDF om bruttolöneavdrag

Vad kostar kursen och hur betalar man för den?

Kursavgiften avser per kurssteg och är densamma för alla men tillvägagångssättet för betalning kan skilja beroende på vad man har för förutsättningar. Våra allmänna villkor hittar du här.

Kursavgift

Kursavgiften är 38 000 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Priset avser per steg. 

Anmälningsavgift

Om det är längre än en månad kvar till kursstart betalar man en anmälningsavgift efter att man bestämt sig för att man vill gå kursen. De flesta bestämmer sig för att gå efter den telefonintervju som sker efter att man har fyllt i en intresseanmälan. Anmälningsavgiften är 3 800 kr inkl moms och räknas som en del av totalbeloppet när man sedan betalar återstoden av kursavgiften.

BETALMETODER

Du får två fakturor av oss. Först en på anmälningsavgiften, som säkerställer en plats för dig på kursen, och därefter en faktura på resterande belopp. Väljer man att dela upp sin betalning så sker betalningen via Resursbank.

DELA UPP BETALNINGEN

Tillsamman med Resurs Bank erbjuder vi möjligheten att dela upp betalningen i en takt som passar dig. Om man exempelvis väljer att dela upp betalningen på 12 månader så betalar man totalt 38 663 kr istället för 38 000 kr. Läs mer om det här.

ARBETSGIVAREN BETALAR

För många företag är våra kurser avdragsgilla och det är inte ovanligt att arbetsgivaren väljer att betala kursen för sin medarbetare – dels för att öka välmåendet hos personalen men också för att uppnå ett bättre ledarskap. Läs mer om vilka fördelar du eller dina medarbetare kan förvänta sig att få på arbetsplatsen efter att ha gått kursen här.

BRUTTOLÖNE-AVDRAG

Ett bruttolöneavdrag görs innan skatten dras av från lönen, och innebär att lönen tillfälligt minskas.  Situationer där bruttolöneavdrag kan vara aktuellt är när en anställd vill delta i en kurs som arbetsgivaren i normala fall inte skulle betala. Om kursavgiften är avdragsgill i företaget kan man komma överens om att företaget betalar kursen och gör ett bruttolöneavdrag. På det sättet blir det ingen kostnad för företaget och den anställde får en betydligt lägre kostnad än om hen betalar med skattade privata pengar

a mirthful young man relaxes against a tree