fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Referenser

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Tidigare kursdeltagare berättar

Josefina Tengroth
Se video

”Hela mitt liv förändrades. Mina barn brukar referera till mamma före och efter kursen. Jag rekommenderar alla att gå en kurs hos Vitalisera!”

Clas Lundhagen
Se video

”Om du går kursen kommer du att bli mer autentisk och mer i kontakt med dig själv – och det är extremt värdefullt om man ska jobba som ledare och möta andra människor!”

Sandra Wahlgren
Se video

”Jag var nyskild och hade haft ett äktenskap där vi hade tappat varandra och det var rätt kärlekslöst. Kursen gav mig en insikt om vad som hade gått fel i mitt äktenskap och fick mig att inse vad jag hade saknat i livet.”

Sören Larsson
Se video

”Jag fick kontakt med mig själv på djupet – med min egen själ helt enkelt. Kursen är en unik upplevelse med fantastiska gruppledare, kursledare och människor i en jättetrygg miljö som man kan känna sig bekväm i.”

Charlotta Forslin
Se video

”Åk på den här kursen! Den var värd varenda krona även om den var tung emellanåt. Men när jag åkte hem efter en vecka var jag som kär i mig själv. Lycka till! När DU möter DIG tror jag att du blir lika kär i dig själv som jag blev i mig!”

David Griff
Se video

”Jag skulle varmt rekommendera alla företagare att skicka, sig själv och sin personal på dom här kurserna. Vid båda tillfällena när jag kommit hem från Vitaliseras kurser har jag slagit säljrekord.”

Kursen liknar ingen av de kurser jag gått tidigare och är av en helt annan dimension. Avskalat och genuint bortom alla ytliga lager. Med värme, närvaro och en stor portion kärlek blev jag omhändertagen på ett utomordentligt proffsigt sätt..precis där jag var. Efter kursen startar andra halvlek av livet och för första gången på mycket länge kan jag känna kärlek igen och har börjat reparera relationer som tidigare inneburit både ilska och sorg. Det är en ynnest att gå kursen och värt varenda krona. Jag är så tacksam att jag gjorde det och ser nu framemot del 2 🙏☺️

thumb Malin Backman
2021-11-10

Denna kurs är det finaste och det bästa jag någonsin gett mig själv. Så proffsiga ledare, supergenomtänkt upplägg och det skapas en otroligt förtroendeingivande atmosfär under kursen. Det är svårt att beskriva med ord, skulle jag ändå välja ett så är det TACKSAM. Vill du utvecklas som människa, då är detta en väg jag från djupet av mitt hjärta varmt rekommenderar.

thumb Elin Sjölund
2021-10-19

Har gått steg 1 och 2 där jag blivit lotsad genom en process som gjort mig mer stabil och trygg i mig själv. Alla är proffsiga, kärleksfulla och vet vad de håller på med så jag har känt mig så trygg och omhändertagen i min utveckling, helt underbart. Vill du få ett bättre liv, gå kursen/kurserna du kommer inte ångra dig, bästa jag gått 🤗

thumb Gunnar Esping
2021-11-11

Jag har genomgått Vitaliseras kurser (Steg 1-3) och har aldrig någonsin upplevt någon mer genuin, seriösare eller kvalitativare kurs med så tydlig personlig utveckling i förhållande till kurstid. Det är utan tvekan den absolut mest värdefulla investering i tid och pengar jag någonsin gjort i mitt liv. Kursledningen med sin enastående kompetens och erfarenhet resulterar i en mycket trygg, insiktsfull och bestående personlig utveckling. Jag kan varmt rekommendera Vitaliseras kurser till varje människa som vill ge sig själv ökad livskvalitet. Är du därutöver chef eller ledare för andra människor så är detta en av de absolut bästa och värdefullaste kurser du kan gå som utvecklar ditt inre ledarskap och gör dig till den chef och ledare som vår alltmer komplexa omvärld och framtid behöver.

thumb Mikael Lundström
2021-11-07

En fantastisk upplevelse i en lika fantastisk miljö/natur. Närheten till mina känslor, att acceptera och låta vara, blev så tydligt. Det och mycket mer tog jag till mig och med mig.Tack Vitalisera!

thumb Marie Östberg
2022-03-05

Helt fantastiskt bemötande, otroligt kunniga terapeuter. Det som svenska psykiatrin inte har lyckats åstadkomma under tio år lyckades Vitaliseras personal åstadkomma under en vecka. Hatten av och all heder till deras kurser!

thumb Jonas Viklund
2021-10-19

Att gå dessa kurser är den bästa investeringen jag gjort. Otroligt proffsiga och välgjorda kurser som förändrar på djupet. Stort varmt och kärleksfullt tack till alla som gör det möjligt!

thumb Anna Lindqvist
2021-11-07

Har varit här två tillfällen och båda gångerna har varit otroligt givande. Det viktigaste jag gjort i mitt vuxna liv

thumb Max Tuleborg
2021-10-18

En fantastisk kurs som verkligen förändrar en i grunden. Otroligt svårt att förklaras, måste upplevas.
Sanslöst proffsiga och varma kursledare och assistenter, så mycket genuin värme och kärlek!

thumb Mattias Lindqvist
2022-03-05

Bästa kursen jag gått på. Underbara ledare.

thumb Mikael Salomonsson
2021-06-20

Utan tvekan den mest givande och omvälvande kurs jag upplevt någonsin. Upplevelsen är i fokus hela tiden; utan föreläsningar, utan scheman, utan uppgifter eller ”teambuildingövningar.” Trots det får man ta del av enormt stor kunskap och erfarenhet och har en stark känsla av att tillhöra en grupp - där kärlek, respekt och total tillit råder. Oerhört proffsiga och trygga terapeuter och gruppledare lotsade oss med varsam hand genom djupt intensiva övningar som förändrar liv.

thumb Kamilla Petersson
2021-10-19

Fantastisk kurs med många nya insikter! En kurs där du verkligen får utmana dig själv!

thumb Gustav Sandin
2021-10-18

Efter att ha år i bagaget med instängda känslor som aldrig fått utlopp så är jag efter denna kurs mer i kontakt med mina känslor och mitt inre än någonsin förut. Bästa investering jag har gjort för mig själv.

thumb Henrik Elsberg
2021-10-18

En kurs som förändrar livet helt enkelt! Fantastiska ledare och assistenter som ger en trygghet svår att beskriva. Genom deras guidning och mitt eget mod har mitt liv förändrats så mycket mer än jag trodde var möjligt. Alla borde ge sig själv möjligheten till ett mer autentiskt liv genom att gå denna kurs! Rekommenderas är för svagt.. Ett måste låter bättre!

thumb Jessica Joelsson
2021-06-20

Det finns tillfällen i livet som har ett tydligt före och efter. Just nu är ett sådant för mig. Vitaliseras kurser har inte förändrat mig, men bättre - plockat bort det som legat i vägen för att jag ska lära känna, vara och ta hand om mig. Jag längtar efter att se var det här kommer att ta mig och mina nära.

thumb Erika Kits Gölevik
2021-10-24

Bästa kursen jag gått på med ett gäng superproffsig personal. Kursen & personalen har gett mig mer än vad jag fått under hela livet från andra håll. Tacksam ❤️ Skulle kunna gå igen!

thumb Caroline Atmer
2021-06-20

Vitalisera är omöjligt att beskriva i ord, kurserna behöver upplevas! Efter flera års egen research efter vad som saknas i den traditionella vården hittade jag äntligen fram till Vitalisera - och alla bitarna föll plötsligt på plats. En kursvecka på Vitalisera kan nog jämföras med 100 års traditionell vårdterapi - om det ens hittas i den traditionella vården. Önskar att alla hade möjlighet att ge sig själv deras kurser! På Vitalisera sker magi på riktigt, livet förändras till det bättre! I enorm trygghet och prestigelöshet guidas man av det proffsiga teamet genom ett fantastiskt upplägg. Att gå igenom deras processer i grupp gör allt väldigt kraftfullt och man åker hem fulltankad av kärlek, värme, tillit, tacksamhet, insikter, glädje och ny kraft. Bästa kurserna jag gått!

thumb Kajsa Grindendahl
2021-10-31

Fruktansvärt jobbigt på många sätt men dom är super proffs och skapar gång på gång en trygg plats där allt är möjligt,magiskt!

thumb mikael kyrklund
2022-03-05

Gör en intresseanmälan