fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Referenser

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Tidigare kursdeltagare berättar

Josefina Tengroth
Se video

”Hela mitt liv förändrades. Mina barn brukar referera till mamma före och efter kursen. Jag rekommenderar alla att gå en kurs hos Vitalisera!” (Före detta deltagare och numera medarbetare)

Clas Lundhagen
Se video

”Om du går kursen kommer du att bli mer autentisk och mer i kontakt med dig själv – och det är extremt värdefullt om man ska jobba som ledare och möta andra människor!”

Sandra Wahlgren
Se video

”Jag var nyskild och hade haft ett äktenskap där vi hade tappat varandra och det var rätt kärlekslöst. Kursen gav mig en insikt om vad som hade gått fel i mitt äktenskap och fick mig att inse vad jag hade saknat i livet.”

Sören Larsson
Se video

”Jag fick kontakt med mig själv på djupet – med min egen själ helt enkelt. Kursen är en unik upplevelse med fantastiska gruppledare, kursledare och människor i en jättetrygg miljö som man kan känna sig bekväm i.”

Charlotta Forslin
Se video

”Åk på den här kursen! Den var värd varenda krona även om den var tung emellanåt. Men när jag åkte hem efter en vecka var jag som kär i mig själv. Lycka till! När DU möter DIG tror jag att du blir lika kär i dig själv som jag blev i mig!”

David Griff
Se video

”Jag skulle varmt rekommendera alla företagare att skicka, sig själv och sin personal på dom här kurserna. Vid båda tillfällena när jag kommit hem från Vitaliseras kurser har jag slagit säljrekord.”

Vitaliseras kurser
4.99 i genomsnittsbetyg - Baserat på 119 Recensioner
Robin Taube Avatar
Robin Taube
2024-04-20
En helt igenom fantastisk, livsomvälvande, underbar, otrolig vecka. En så fin atmosfär och ett fantastiskt program som verkligen har förändrat mitt liv. Ska du gå en enda kurs i livet för att hitta tillbaka till dig själv och dina känslor så är det den här.
Läs mer
Mats Lindblom Avatar
Mats Lindblom
2024-03-27
En fantastisk vecka som givit mig en ny start i livet. Att se mig utvecklas tillsammans med andra deltagare var för mig så omvälvande. Att jobba i grupp gav mig så mycket insikt om mig och övriga deltagare. Så mycket kärkek bland alla deltagare, berörde mig så. Stort tack till er alla på Vitalisera Det jobb ni utför är så fantastiskt. Fantastisk mat och en kursgård med magiska omgivningar 😊. Ni gav verktyg och insikter som gör skillnad. Nu börjar jag livet med en härlig omstart😍😉Tack!
Läs mer
Victor Avatar
Victor
2024-03-27
Har gått steg 1. Det var en fantastisk kurs att gå, den har verkligen ändret på hur jag uppfatter mig själv o gett mig en massa bra verktyg, så jag känner mig bättre rustad inför livet.
Läs mer
Anders Edlund Avatar
Anders Edlund
2023-12-27
Vitalisera, en kurs alla har stor nytta av att gå oavsett bakgrund. Är du nyfiken på att upptäcka mer om dig själv på djupet och rensa blokeringar från det förflutna är detta ett forum för dig. Grymt proffesionella och utbildade ledare som utmanar din "ccmfort zone". Jag önskar att jag hade gått denna kurs mycket tidigare (är nu 62 år) men värd varenda öre. Ett minne för livet och insikter som stärker dig och dina relationer med omvärlden.
Läs mer
Johan Dahl Avatar
Johan Dahl
2023-12-27
Otroligt bra kurs, helt klart värt det! + Fantastisk personal och vacker miljö.
Läs mer
anna sieverts Avatar
anna sieverts
2023-10-27
En helt fantastisk upplevelse! En vecka som inte liknar något annat jag tidigare i livet varit med om. Jag har gått steg 1 i Vitaliseras Livskurs(och redan bokat in mig på steg 2). Jag har med hjälp av kursen och dess ledare och assistenter fått lära känna mig själv på djupet och hittat sidor hos mig själv som jag inte visste fanns. Hela kursen (och ledarna) kändes så kärleksfullt och perfekt upplagd. I n g e n t i n g lämnades åt slumpen och resultatet blev fantastiskt. Jag vill rekommendera ALLA att gå kursen/kurserna. Alla har något att hitta och lära sig. Jag är är överväldigad 🙏❤️
Läs mer
Miklas Sieverts Avatar
Miklas Sieverts
2023-10-27
Fantastiska dagar med fantastiska människor!!! Jag är otroligt nöjd Miklas
Läs mer
Fabian Mebus Avatar
Fabian Mebus
2023-10-27
Kursen var intensiv, utvecklande, berörande och omtumlande. Den gav mig starka upplevelser, insikter och verktyg som gör att jag har närmare kontakt till mina känslor och behov och känner mer livsglädje. Väl värd pengarna - jag kan starkt rekommendera den!
Läs mer
Butiken tid och rum Avatar
Butiken tid och rum
2023-10-27
Genomtänkt, tryggt & med så mycket proffs ❤️
Läs mer
Sammie Kindblad Avatar
Sammie Kindblad
2023-10-27
För mig var detta starten på ett nytt liv. Jag fick lära mig att få kontakt med mina känslor och samtidigt ge uttryck för dom. Hela konceptet är väl genomtänkt och från första stund så kände jag mig välkommen och trygg. Personalen var helt fantastisk och gav mig alla de förutsättningar som jag behövde för att göra denna resan. Jag är evigt tacksam att jag gjorde denna resan och att Vitalisera hjälpte mig på vägen. Mycket kärlek till er alla!
Läs mer
Christa Dörring von Limbug Stirum Avatar
Christa Dörring von Limbug Stirum
2023-10-27
Att gå Vitalisera steg 1 var nog det ”värsta och det bästa” jag har gjort! Jag är otroligt tacksam att jag fick kännedom om kursen och chansen att gå den och så stolt över mig själv att jag vågade!! Tänk om alla människor fick möjlighet och hjälp till sådan djupdykning till sitt innersta, sina känslor, en början att förstå sig själv på riktigt, kunna vara och acceptera sig själv i full ärlighet….så enkla, rena och ärliga våra relationer med varandra skulle kunna bli! Tack ni fina Vitalisera teamet som lotsade oss igenom denna process med all er värme, kärlek och klokskap❤️ Önskar bara att jag haft möjlighet till detta mycket tidigare i livet… men bättre sent än aldrig!!! Alla ni som funderar : Gå kursen, bara gör det!!!
Läs mer
Karin Brattberg Avatar
Karin Brattberg
2023-10-27
Kursen på Vitalisera har gett mig mer än jag kunnat drömma om. Det finns ett före och ett efter kursen.
Läs mer
Sammie Kindblad Avatar
Sammie Kindblad
2023-10-09
För mig var detta starten på ett nytt liv. Jag fick lära mig att få kontakt med mina känslor och samtidigt ge uttryck för dom. Hela konceptet är väl genomtänkt och från första stund så kände jag mig välkommen och trygg. Personalen var helt fantastisk och gav mig alla de förutsättningar som jag behövde för att göra denna resan. Jag är evigt tacksam att jag gjorde denna resan och att Vitalisera hjälpte mig på vägen. Mycket kärlek till er alla!
Läs mer
Maria Zadig Avatar
Maria Zadig
2023-09-26
Mycket välkomponerad kurs!
Läs mer
Kristin Samuelsson Avatar
Kristin Samuelsson
2023-09-25
Sveriges tuffaste kurs i personlig utveckling. Det var vad jag hörde innan så förväntningarna var skyhöga men oj vad de överträffandes! Konceptet är utarbetat i minsta detalj, ledarna är helt galet kunniga, kreativa, emotionellt intelligenta på ett sätt jag aldrig mött förut. Att få ha fler ledare än assistenter gör att allt flyter på och vi deltagare kan bara fokusera på det som är allra viktigast för oss just då. Jag kände mig enormt trygg, även i skräckslagna stunder (det är tufft att möta sig själv). Jag vågade experimentera med beteenden som jag normalt aldrig gör, jag vågade löna känslor jag inte visste att jag hade men nu i efterhand inser att såklart de finns när fast jag är väldigt snabb på att byta ut dem. Jag vågade göra alla övningar, möta de insikter om mig själv och mina beteende mönster och hantera nuläget på ett helt annat sätt tack vara dessa experter. Så glad jag är att jag gav mig själv både tid och pengarna att göra detta. Nu ska marineras första veckan för att om 6mån gå steg två och senare steg 3 med min partner. Längtar! (Skadar inte heller att kursgården ligger på en supervacker plats där man både kan bada naken och plocka svamp 😜)
Läs mer
Alexander Temml Avatar
Alexander Temml
2023-09-19
Otroligt proffsigt utfört, mycket givande. Prisvärt!
Läs mer
Elvira Ekeblad Avatar
Elvira Ekeblad
2023-09-19
Fin och lugn miljö med vacker natur.
Läs mer
Erik Peder Olsson Avatar
Erik Peder Olsson
2023-06-26
Vitalisera erbjuder en fantastisk kurs där de med engagemang, kärlek och kunskap hjälpt mig till en närmare och mer autentisk kontakt med mig själv. Det är svårt att sätta ord på alla värdefulla insikter jag fick mig till dels under kursen. Det finns ett före och ett efter Vitalisera!
Läs mer
Bojan Parezanovic Avatar
Bojan Parezanovic
2023-06-26
Detta var en klat milstolpe i mitt liv. Har sökt efter hjälp och verktyg på bloggar, poddar, psykadelika, you name it. Men jag fann det på Vitalisera. Vilket gäng med enorm färdighet och kunskap. Rekomenderar varenda person som kan att gå denna kurs. Jag är så tacksam för att ha fått möjligheten.
Läs mer
Marlene Segerlund Avatar
Marlene Segerlund
2023-06-05
Alla borde gå den här kursen hos Vitalisera. Jag fick möjlighet att vara sårbar och upptäcka nya sidor hos mig själv men även insikter om vad som format mig till den jag är idag. Livet är på riktigt var det någon som sa och ingenting man skojar bort vilket blev en enormt viktig påminnelse som jag behövde för att inse vad som är viktigt på riktigt. TACK, för allt!!
Läs mer
Sara Ryve Avatar
Sara Ryve
2023-05-27
En kursvecka hos Vitalisera och jag är förundrad, förändrad och omskakad. Känner mig skör, sårbar och samtidigt superstark. Har inte landat än, men längtar efter det nya. Förut kunde jag känna mig ensam, nu är jag med mig själv. Tack till mig och mannen, tack till oss för att vi tog chansen, hade modet och nyfikenheten att göra detta var för sig och tillsammans. Jag, och vi, har fått ett nytt språk, viktiga insikter och många verktyg för ett närmare, ärligare och djupare liv.
Läs mer
Sara Ryve Avatar
Sara Ryve
2023-05-27
En kursvecka hos Vitalisera och jag är förundrad, förändrad och omskakad. Känner mig skör, sårbar och samtidigt superstark. Har inte landat än, men längtar efter det nya. Förut kunde jag känna mig ensam, nu är jag med mig själv. Tack till mig och mannen, tack till oss för att vi tog chansen, hade modet och nyfikenheten att göra detta var för sig och tillsammans. Jag och vi har fått ett nytt språk, viktiga insikter och många verktyg för ett närmare, ärligare och djupare liv.
Läs mer
tengroth coaching Avatar
tengroth coaching
2023-05-27
Vill du utvecklas och växa som person, ledare, förälder, kompis eller kärlekspartner? Då är det här kursen för dig!!! ❤️ Önskar du dessutom få syn på din prägling och dina mönster OCH börja förändra och bryta dom, så är det här rätt ställe. Möt dig själv. Möt ditt liv. Allt under trygga och kärleksfulla former. Många terapeuter och assistenter stöttar dig genom veckan; vet ingen petsonaltätare kurs/utbildning. TILLSAMMANS skapar vi förutsättningar för djup personlig utveckling. På Vitalisera får du fatt i både tårarna och skratten - och kraften! Jag lovar att du inte blir besviken. Den här kursen är värd sin vikt i guld!!!🙏
Läs mer
Gunnar Tellnes Avatar
Gunnar Tellnes
2023-05-26
Vitalisera tilbyr nyttige og velorganiserte kurstilbud for personlig utvikling som ledes av erfarne og profesjonelle kursledere.
Läs mer
Joanna Soderberg Avatar
Joanna Soderberg
2023-05-26
Absolut det bästa jag gjort för mig själv i hela mitt liv! Nu vill man bara att hela världen ska gå kursen!
Läs mer
Sara Hassanzadeh Avatar
Sara Hassanzadeh
2023-05-15
Platsen och speciellt kursen var fantastisk. En otroligt välstrukturerad kurs där man verkligen planerat allt i minsta detalj. Man kände sig aldrig som ett undantag utan den täta bemanningen av terapeuter och instruktörer gjorde att man hela tiden fångades upp om det var nödvändigt. Upplägget med tystnaden gjorde att man fick stora möjligheter till att vara i sig själv, inga distraktioner alls, dessutom visade det sig att den veganskakosten gjorde att kroppen mådde otroligt gott både pga kosten och den periodiska fastan. Kocken var otroligt kompetent och levererade i mitt tycke otroligt god mat varje kväll.
Finns verkligen ett före och ett efter denna kurs, alla människor skulle behöva gå den här kursen, vilket välmående och medveten befolkning vi skulle ha.
Vill tacka alla som varit inblandade att göra den här kursen möjlig.
Man ska dock inte tro att det är en rätt igenom rolig kurs utan den är krävande precis som allt annat som är värt att kämpa för.
Läs mer
Jessica Gustafsson Avatar
Jessica Gustafsson
2023-04-19
Vitalisera är i särklass den absolut bästa utveckling jag upplevt! Upplevelsen och insikterna är minst lika starka, om inte starkare, idag som för två månader sedan när jag gick steg ett. Helt fantastiskt att i en fullständigt trygg och tillitsfull miljö få möta sig själv, sina känslor, rädslor, behov och längtan. Kursen har gett mig insikter, mod och ett naturligt lugn där jag känner tillit till mig själv och mina resurser. Kursens upplägg är väl genomtänkt in i minsta detalj, verkligen en upplevelse som är värt varenda krona och timme. Kan varmt och innerligt rekommendera denna livsinvestering!
Läs mer
katarinadenfina Avatar
katarinadenfina
2023-04-18
En helt otrolig upplevelse❣️ Jag har tidigare pratat mycket om mina trauman, men ändå inte lyckats komma åt känslorna. Här fick jag hjälp att få upp känslorna som stannat i kroppen. I den här trygga och kärleksfulla ”famnen” vågade jag möta mitt inre och det har gett mig en helt annan förståelse och större kärlek till mig själv. Jag rekommenderar alla att gå dessa kurser. Jag känner en enorm kärlek till allt med Vitalisera ❤️
Läs mer
Hanna Nilsson Avatar
Hanna Nilsson
2023-04-09
Svårt att beskriva med ord men jag har nog aldrig känt mig så närvarande och levande som under den här kursen. Om du känner att du sitter fast i livet, om du har svårt att höra din inre röst, om du inte lyckas prata eller analysera dig ur dina problem…då är det här nånting för dig!! Helt klart en upplevelse för livet!
Läs mer
jana dusenberg Avatar
jana dusenberg
2023-04-09
Bästa kurs i personlig utveckling!
Läs mer
Stina von der Esch Avatar
Stina von der Esch
2023-04-09
Så bra
Läs mer
Oscar Nossborn Avatar
Oscar Nossborn
2023-04-09
Jättespännande och bra kurs, kursledarna och assistenterna var visa,snälla,kärleksfulla och förstående! Jag rekommenderar kursen till alla sorters människor, för mig var det en game-changer eller life-changer, och ser fram emot att gå Steg 2. Tack Vitalisera och stort tack den fina människan som rekommenderade den till mig.
Läs mer
Jimmy Nilsson Avatar
Jimmy Nilsson
2023-04-09
Utan tvekan det absolut bästa jag gjort i mitt liv och Vitalisera var väldigt professionella och skapade en enorm trygghet under hela resan.
Läs mer
Fredrik Berglund Avatar
Fredrik Berglund
2023-04-09
Den bästa kurs för livet.
Läs mer
Thomas Gottberg Avatar
Thomas Gottberg
2023-03-29
Väldigt bra kurs som lärde mig mycket, inte minst att det finns mer att göra.
Läs mer
Gisela Sundfeldt Avatar
Gisela Sundfeldt
2023-03-01
Det finns ett före och ett efter Vitalisera. Måste upplevas!
Läs mer
Mattias Ekeblad Avatar
Mattias Ekeblad
2022-12-27
Jag gick steg 1 i november 2022 och det var bland det bästa jag har gjort i mitt liv. Det är omöjligt att riktigt sätta ord på min upplevelse under den veckan, men jag kan säga att det hade en djup påverkan på mig och jag känner mig som en bättre, tryggare och helare människa än vad jag gjorde innan. Alla fantastiska ledare och otroligt fina kurskamrater skapade en trygghetskänsla och värme som jag kan känna fortfarande. Otroligt proffsigt och genomtänkt i minsta detalj. Det är en dyr kurs, men väl värd VARENDA krona! Detta är en kurs varenda människa borde gå. Tack Vitalisera för det fina arbetet ni gör!
Läs mer
Staffan Bane Avatar
Staffan Bane
2022-12-07
Världen skulle vara en betydligt bättre plats att leva i om fler gick en kurs på Vitalisera. Själv gick jag kurs 1 i nov 2022 och hade mycket höga förväntningar. De infriades och mer därtill. De insikter som uppenbarades för mig har präglat mitt sätt att leva sedan dess. Med kursen som grund kan jag numera leva mitt liv på mina villkor. Jag har insett varför jag hart gjort så många av de val som faktiskt inte har bottnat i mig utan varit resultat av andras krav och förhoppningar. Vill du göra en förändring? Gå en kurs på Vitalisera.🙏
Läs mer
Maria Blomberg Avatar
Maria Blomberg
2022-11-27
Efter att ha gått både steg 1 och steg 2 uppmanar jag verkligen alla att gå Vitaliseras kurser! Du kommer att få en livsupplevelse som du aldrig tidigare erfarit. I en otroligt trygg miljö och med en professionalism som är något utöver det vanliga och med en genuin värme, omsorg och medmänsklighet får du vara med om något unikt i Vitaliseras händer. Därför kan jag med den största glädje rekommendera Vitaliseras kurser. Fundera inte, släpp taget och anmäl dig! Ett jättestort och varmt tack till Vitalisera för allt ni gett mig! Vilket fantastiskt och viktigt arbete ni gör!
Läs mer
Jenny Palmer Avatar
Jenny Palmer
2022-11-09
Jag är så tacksam att jag kom i kontakt med Vitalisera och så stolt över mig själv att jag vågade gå deras kurser och utmana mig för mina rädslor. Jag har lärt känna mig själv på ett sätt som jag aldrig hade gjort annars. Man går verkligen in på djupet och det är såklart läskigt men såå värt det. Det är utan tvivel det bästa jag har gjort för mig själv. Önskar verkligen att ALLA fick möjlighet att gå era kurser. Tack för att ni finns och allt ni gör för varje enskild individ! Ni gör verkligen skillnad! För evigt tacksam 🙂
Läs mer
Lena Arborelius Avatar
Lena Arborelius
2022-11-09
Det var befriande att vara i och med mina känslor på en trygg plats. Jag var i kris när jag gick steg 1+2 med tre månaders mellanrum, tack vare en puff från min coach. Att gå in i och genom mörkret för att komma ut i ljuset, var en sanning jag trodde på men inte hade erfarit på djupet tidigare. I början tvivlade jag på att jag var på en trygg plats men alla kursledare, assistenter och kursdeltagare bevisade gång efter annan att jag var det. Att bli mottagen med kärlek när jag var autentisk var helande och att jag vågade ta ut svängarna under kursveckorna. Detta har stärkt mig utanför kurslokalerna tillsammans med bland annat yoga och samtal och nu, fyra månader efter steg 2, är jag på en plats i mig själv med mig själv som jag inte hade kunnat föreställa mig. Jag är gladare, lättare och mer jordad. Tack för att ni finns Vitalisera! ❤️
Läs mer
Sara Karlgren Avatar
Sara Karlgren
2022-10-27
Jag rekommenderar Vitalisera å det varmaste. Riktigt bra upplägg, bra kursledare, trygg och kärleksfull miljö.
Läs mer
Sari Vienola Avatar
Sari Vienola
2022-10-27
Att få så mycket kärlek, värme, bearbetning och kunskap är obeskrivligt. Personalen och upplägget är fantastiskt. Jag gick Vitaliseras steg 1 för två år sedan. Än idag bär jag med mig kursen och den fortsätter att bära mig. Rekommenderar till alla!! En livsviktig kurs!
Läs mer
Carl-Filip Clausson Avatar
Carl-Filip Clausson
2022-10-27
Min vecka med Vitaliseras första steg gav tillbaka min känsla av lycka som jag inte känt på många år. Det var också här jag fick gråta ut för första gången på säkert tjugo år. Jag rekommenderar verkligen alla att testa på denna omvälvande resa i självkännedom. Kursavgiften är förvisso hög, men detta är en upplevelse för livet som är värt varenda krona (och mer därtill). Ta chansen! Kom dit med ett öppet sinne och ta till dig alla övningar, du kommer inte ångra det.
Läs mer
Linnéa Svensmark Avatar
Linnéa Svensmark
2022-10-27
Har kurser för den som verkligen vill växa som människa på ett sätt utöver det vanliga. Ledare och medhjälpare med stor kunskap och omsorg om hur de ska kunna möta och hjälpa varje deltagare på sin resa under kursen. Väl planerade kurser som anordnas i en fin miljö och med god mat. Verkligen en investering för livet!
Läs mer
Paulina Nordebrand Avatar
Paulina Nordebrand
2022-10-27
Det är svårt att beskriva kursen i ord utan att det låter för platt eller avskalat tycker jag. Vitaliseras kurs är en av de bästa gåvor jag givit mig själv. Otroligt professionellt hållet och genomtänkt upplägg. En möjlighet att lära känna sig själv och komma i kontakt med vad som är viktigt för just mig i livet just nu. Månader efteråt har jag fortfarande hjälp av vissa verktyg från kursen. Och kontakt med andra från kursen vilket berikar vardagen <3
Läs mer
Mattias Halling Avatar
Mattias Halling
2022-10-27
Fantastiskt bra och välgörande kurs för alla människor. Man åker därifrån men ett lugn i sinnet och ett härligt självförtroende.
Läs mer
Nova-Li Alcantara Avatar
Nova-Li Alcantara
2022-10-27
Dessa kurser har varit för mig livsviktiga, jag hade tappat bort mig själv någonstans på vägen genom livet. Alla fantastiska kursledare, terapeuter, assistenter har alla fått mig att känna mig trygg, hållen och till och med älskad för den jag är. Tack vare dessa fantastiska människor och dessa helt magiskt sammansatta kurser så står jag med stadiga ben på jorden och har hittat min egna kraft att leva livet som jag vill. För evigt tacksam Nova-Li Alcantara
Läs mer
Patrik Östlund Avatar
Patrik Östlund
2022-10-27
Jag har gått på många kurser under mitt liv men inget kan jämföras med vitalisera. Har du som helst funderingar om livet och ditt eget i synnerhet, så kan jag varmt rekommendera denna kurs. Det är det bästa jag gjort för mitt välbefinnande. På en skala 1-10 får vitalisera 11😊
Läs mer
Elin Bisander Avatar
Elin Bisander
2022-10-26
Går inte att beskriva detta med ord. Som en av de fantastiska kursledarna, Cecilia, beskrev det: ”Det är som att vi slänger in er i en torktumlare och kör den på max. Emellanåt får ni komma ut och dricka lite té” - precis så kändes det! För mig trillade insikterna ner och jag bearbetade saker på ett sätt jag inte visste var möjligt. Processen är igång dygnet runt. Detta är värt varenda krona, du som tvekar-sluta med det och boka in dig!! Skulle ju kunna skriva en bok om detta, men vill bara även tillägga-PERSONALEN! ÄLSKAR!! Tack för allt, jag kommer tillbaka! KRAM ELIN ♥️
Läs mer
Ingel Ekdahl Avatar
Ingel Ekdahl
2022-10-26
Jag har gått alla tre stegen och det har gett mig ofantligt mycket. Att få bearbeta allt det destruktiva man upplevt och även få hjälp att hantera framtiden på ett mer konstruktivt sätt. Fantastiska coacher som verkligen ger allt. Rekommenderas varmt❤️❤️
Läs mer
Rosita Nilsson Avatar
Rosita Nilsson
2022-10-19
Vitaliseras kurs steg 1 motsvarade inte bara mina förväntningar utan överträffade dem. Det är en seriös kurs i personlig utveckling som innehåller ett flertal olika moment och övningar som både stärker en som person men också får en att lära känna sig själv på ett djupare plan. Jag tycker att kursens innehåll och utformning passade mig mycket bra. Att vi skulle vara i tystnad under kursens gång var en förutsättning för att kunna fokusera helt och fullt på sin egen utveckling. Jag tycker att det är ett tydligt före och efter kursen och att jag på något sätt hittade mig själv och nu förstår bättre och mer följer mitt eget hjärta och vågar stå upp för mig själv och mina val. Rekommenderar kursen varmt till alla!
Läs mer
Alexandra Rudbeck Avatar
Alexandra Rudbeck
2022-10-05
Det bästa man kan ge sig själv, för att verkligen förstå och lära känna sig själv, och genom det förstå varför man "gör som man gör" i det dagliga livet, i relation till sig själv och andra. Det är först när man lär sig det som man kan förändra och välja hur man relaterar till sig själv och sin omgivning. Att inte låta sig styras av gamla mönster. Önskar att alla gick åtminstone steg 1.
Läs mer
Lena Jacobsson Avatar
Lena Jacobsson
2022-10-04
Definitivt en av dom tuffaste resor med mig själv. Det va som ett stort fyrverkeri!!
Fick ut så otroligt mycket känslor under veckan jag va där.
Kursledarna va helt otroliga och visste precis hur dom skulle hantera olika situationer. Dom fanns där å stöttade, grät,skrattade å skrek med oss.
Har hjälp mig så i olika situationer. Tänker mer nu vad känslor betyder och står för.
Grubblar inte längre på saker jag ej kan förändra. Önskar all kunde gå denna kursen. Tänk så mycket mer kärlek det skulle finnas ❤️🙏
Så behöver man rensa i källaren är det hit man ska åka!
Läs mer
Elin Bisander Avatar
Elin Bisander
2022-10-03
Går inte att beskriva detta med ord. Som en av de fantastiska kursledarna, Cecilia, beskrev det: ”Det är som att vi slänger in er i en torktumlare och kör den på max. Emellanåt får ni komma ut och dricka lite té” - precis så kändes det! För mig trillade insikterna ner och jag bearbetade saker på ett sätt jag inte visste var möjligt. Processen är igång dygnet runt. Detta är värt varenda krona, du som tvekar-sluta med det och boka in dig!! Skulle ju kunna skriva en bok om detta, men vill bara även tillägga-PERSONALEN! ÄLSKAR!! Tack för allt, jag kommer tillbaka! KRAM ELIN ♥️
Läs mer
Kamilla Petersson Avatar
Kamilla Petersson
2022-09-26
Utan tvekan den mest givande och omvälvande kurs jag upplevt någonsin. Upplevelsen är i fokus hela tiden; utan föreläsningar, utan scheman, utan uppgifter eller ”teambuildingövningar.” Trots det får man ta del av enormt stor kunskap och erfarenhet och har en stark känsla av att tillhöra en grupp - där kärlek, respekt och total tillit råder. Oerhört proffsiga och trygga terapeuter och gruppledare lotsade oss med varsam hand genom djupt intensiva övningar som förändrar liv.
Läs mer
Anna Warg Avatar
Anna Warg
2022-09-26
Vill man köpa vingar för pengarna, så är Vitalisera rätt ställe. Vingar, inspiration, självkännedom och en helsikes massa livsenergi! Genom både tårar och skratt gjorde jag min egen resa, samtidigt som jag lärde mig otroligt mycket av andras resor, lär- och visdomar. Intellekt och rationaliseringar parerades fint av terapeuterna (man kan säga att de på ett snyggt sätt drog undan mattan under fötterna på mitt analyserande) och visade istället vägen till känslan - eller rättare sagt hela mixerbordet av känslor. Så här i efterhand ser jag hur jag använder erfarenheten från Vitalisera både i mig själv och i mitt jobb. Jag har fått ytterligare perspektiv och ett bredare register. Jag sätter av princip inte 5 av 5 stjärnor - jag vill tänka att det alltid finns förbättringspotential men kan samtidigt inte formulera vad som ska förbättras... vi hade till och med en fantastisk tur med vädret!
Läs mer
Malin Backman Avatar
Malin Backman
2022-09-26
Kursen liknar ingen av de kurser jag gått tidigare och är av en helt annan dimension. Avskalat och genuint bortom alla ytliga lager. Med värme, närvaro och en stor portion kärlek blev jag omhändertagen på ett utomordentligt proffsigt sätt..precis där jag var. Efter kursen startar andra halvlek av livet och för första gången på mycket länge kan jag känna kärlek igen och har börjat reparera relationer som tidigare inneburit både ilska och sorg. Det är en ynnest att gå kursen och värt varenda krona. Jag är så tacksam att jag gjorde det och ser nu framemot del 2 🙏☺️
Läs mer
Ann Oskarsson Avatar
Ann Oskarsson
2022-09-26
Fantastiska terapeuter och kurs som betyder att jag utvecklas till den jag egentligen är och vill vara. En tuff kurs som går på djupet och motsvara ett par års terapi på en vecka, men som sker i en trygg och varm miljö med otrolig stöttning av alla terapeuter och assistenter. Det är lika många som stöttar i kursen som deltagare för det messa. Rekommenderar till alla!!
Läs mer
Marko Anselm Avatar
Marko Anselm
2022-08-27
Jag kan inte beskriva den här kursen med ett par rader så jag försöker inte ens, men jag kan säga att det verkligen är en kurs för livet. Insikterna och verktygen du får med dig härifrån har du med dig för resten av livet. Vare sig du är i behov av hjälp eller inte så är den här kursen för dig, jag kan rekommendera alla att gå den, ung som gammal. Du blir helt enkelt en bättre version av dig själv 😊
Läs mer
Therese Svensson Avatar
Therese Svensson
2022-08-06
Det är svårt att beskriva denna kurs (steg 1) - mer en omvälvande upplevelse som ger avtryck för framtiden än en kurs. Denna vecka har jag hittat tillbaka till och läkt gamla sår, fått syn på beteenden jag vill förändra och känt kärlek till och från mina kurskamrater och kursledare. Tänk att jag har så mycket inom mig 😍. Jag är övertygad om att denna kurs gjort mig till en bättre mamma, bättre ledare och framförallt till en bättre och mer insiktsfull medmänniska.
Läs mer
lillemor stolt Avatar
lillemor stolt
2022-06-27
Det var det mest märkliga och så fantastiskt. Har aldrig kännt sån kärlek till människor på så kort tid som jag gjorde efter 1 vecka med mina kursdeltagare och kursledare. Att få leva tillsammans i tystnad under kärlek, respekt, sårbarhet och tillit till varandra det är vad kärlek handlar om. Kan varmt rekommendera denna kurs , jag ville inte knäppa på telefonen och ville inte åka hem, ville stanna i denna märkliga och fantastiska miljö på fluffiga rosa moln. Min seger under veckan var att jag hittade tillbaka till min balans i livet hittade tillbaka till mig själv delar jag tappat bort nu står jag stadigare igen här på jorden kram
Läs mer
Kajsa Skogens Avatar
Kajsa Skogens
2022-06-09
Att gå en kurs hos Vitalisera är bland det finaste jag gett till mig själv. Det finns för mig nu, ett före och ett efter kursen. Den har förändrat och förbättrat, utmanat och utvecklat, öppnat upp och gett mig den fina möjligheten att möta mitt inre barn. Vilket blev ett starkare möte än jag kunnat ana. Under kursens gång kände jag mig otroligt trygg och omhändertagen. Jag gavs möjlighet att ta den platsen jag ville, utifrån min egen dagsform, och alla känslor, tankar och reaktioner var hela tiden välkomna. Jag kände mig sedd av alla terapeuter och assistenter och alltid fanns det någon där att vända sig till. De må kanske låta klyschigt men jag önskar att ALLA fick möjlighet att gå en kurs hos Vitalisera. Kursens process är absolut inte enkel alla gånger, men det är så värt att gå igenom alla övningar för att komma åt de lager som gömmer sig på insidan. För in the end of the day ger det frihet, renhet och lätthet! Känslor som jag tagit med mig ut i verkliga livet. Vitalisera har liksom gjort det enklare för mig att vara människa. Att vara jag. Och jag ser redan fram emot när det är dags för mig att gå steg 2.
Läs mer
Alexander Pishkoohani Avatar
Alexander Pishkoohani
2022-05-27
Fantastisk kurs som förändrar livet på många plan.
Läs mer
Madde M Avatar
Madde M
2022-05-27
A course that helped me on a fundamental level and gave me the tools to realise how I can achieve the balanced, harmonious life I want and need in order to thrive. Thank you 🌷
Läs mer
Caroline Atmer Avatar
Caroline Atmer
2022-05-09
Bästa kursen jag gått på med ett gäng superproffsig personal. Kursen & personalen har gett mig mer än vad jag fått under hela livet från andra håll. Tacksam ❤️ Skulle kunna gå igen!
Läs mer
Henrik Elsberg Avatar
Henrik Elsberg
2022-05-09
Efter att ha år i bagaget med instängda känslor som aldrig fått utlopp så är jag efter denna kurs mer i kontakt med mina känslor och mitt inre än någonsin förut. Bästa investering jag har gjort för mig själv.
Läs mer
Gunnar Esping Avatar
Gunnar Esping
2022-05-09
Har gått steg 1 och 2 där jag blivit lotsad genom en process som gjort mig mer stabil och trygg i mig själv. Alla är proffsiga, kärleksfulla och vet vad de håller på med så jag har känt mig så trygg och omhändertagen i min utveckling, helt underbart. Vill du få ett bättre liv, gå kursen/kurserna du kommer inte ångra dig, bästa jag gått 🤗
Läs mer
Mikael Lundström Avatar
Mikael Lundström
2022-05-09
Jag har genomgått Vitaliseras kurser (Steg 1-3) och har aldrig någonsin upplevt någon mer genuin, seriösare eller kvalitativare kurs med så tydlig personlig utveckling i förhållande till kurstid. Det är utan tvekan den absolut mest värdefulla investering i tid och pengar jag någonsin gjort i mitt liv. Kursledningen med sin enastående kompetens och erfarenhet resulterar i en mycket trygg, insiktsfull och bestående personlig utveckling. Jag kan varmt rekommendera Vitaliseras kurser till varje människa som vill ge sig själv ökad livskvalitet. Är du därutöver chef eller ledare för andra människor så är detta en av de absolut bästa och värdefullaste kurser du kan gå som utvecklar ditt inre ledarskap och gör dig till den chef och ledare som vår alltmer komplexa omvärld och framtid behöver.
Läs mer
Marie Hugander Juhlin Avatar
Marie Hugander Juhlin
2022-05-07
En av de tuffaste, mest utmanande upplevelserna i mitt liv, men också en av de finaste, mest värdefulla och givande upplevelserna. Den finaste gåvan en kan ge sig själv ♥️
Läs mer
Per Enmark Avatar
Per Enmark
2022-04-27
Jag upplevde kursen, Vitalisera steg 1, som mycket välplanerad. Innehållet gav mig värdefulla insikter om mig själv och mitt inre ledarskap. Med detta har mitt sätt att förhålla mig till mig själv förändrats på ett dramatiskt sätt. Resultatet kommer jag att ha stor glädje av både i min relation till min partner och i yrkeslivet. Dessutom lärde jag känna fantastiska människor under veckan. Jag lämnar mina starkaste rekommendationer att delta i Vitaliseras kurser.
Läs mer
Kajsa Grindendahl Avatar
Kajsa Grindendahl
2022-03-27
Vitalisera är omöjligt att beskriva i ord, kurserna behöver upplevas! Efter flera års egen research efter vad som saknas i den traditionella vården hittade jag äntligen fram till Vitalisera - och alla bitarna föll plötsligt på plats. En kursvecka på Vitalisera kan nog jämföras med 100 års traditionell vårdterapi - om det ens hittas i den traditionella vården. Önskar att alla hade möjlighet att ge sig själv deras kurser! På Vitalisera sker magi på riktigt, livet förändras till det bättre! I enorm trygghet och prestigelöshet guidas man av det proffsiga teamet genom ett fantastiskt upplägg. Att gå igenom deras processer i grupp gör allt väldigt kraftfullt och man åker hem fulltankad av kärlek, värme, tillit, tacksamhet, insikter, glädje och ny kraft. Bästa kurserna jag gått!
Läs mer
Kaveh Avatar
Kaveh
2022-03-27
Att försöka beskriva min fantastiska kursvecka med några rader skulle inte vara rättvist 😃 Detta är något du själv behöver uppleva. Du behöver genomföra varje del av kursen för att förstå att det inte går att beskriva med ord. Underbar kursgård och fantastisk personal som tar hand om exakt allt och stöttar dygnet runt. Helt klart bland det tuffast och bästa kurserna jag har varit med om gällande personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap.
Läs mer
Mattias Lindqvist Avatar
Mattias Lindqvist
2022-03-27
En fantastisk kurs som verkligen förändrar en i grunden. Otroligt svårt att förklaras, måste upplevas. Sanslöst proffsiga och varma kursledare och assistenter, så mycket genuin värme och kärlek!
Läs mer
mikael kyrklund Avatar
mikael kyrklund
2022-03-05
Fruktansvärt jobbigt på många sätt men dom är super proffs och skapar gång på gång en trygg plats där allt är möjligt,magiskt!
Läs mer
Marie Östberg Avatar
Marie Östberg
2022-03-05
En fantastisk upplevelse i en lika fantastisk miljö/natur. Närheten till mina känslor, att acceptera och låta vara, blev så tydligt. Det och mycket mer tog jag till mig och med mig.Tack Vitalisera!
Läs mer
Pär Wallgren Avatar
Pär Wallgren
2022-03-05
Vitaliseras kurs är den bästa investeringen jag gjort i hela mitt liv.
Just do it
Läs mer
Daniel Arogen Avatar
Daniel Arogen
2022-02-24
Vilken resa! 🙏🏻
Alla människor borde göra denna resa för sig själva och sitt lilla jag.🥰
Läs mer
Anna Lindqvist Avatar
Anna Lindqvist
2021-11-07
Att gå dessa kurser är den bästa investeringen jag gjort. Otroligt proffsiga och välgjorda kurser som förändrar på djupet. Stort varmt och kärleksfullt tack till alla som gör det möjligt!
Läs mer
Anna Lindqvist Avatar
Anna Lindqvist
2021-11-03
Att gå dessa kurser är den bästa investeringen jag gjort. Otroligt proffsiga och välgjorda kurser som förändrar på djupet. Stort varmt och kärleksfullt tack till alla som gör det möjligt!
Läs mer
Erika Kits Gölevik Avatar
Erika Kits Gölevik
2021-10-24
Det finns tillfällen i livet som har ett tydligt före och efter. Just nu är ett sådant för mig. Vitaliseras kurser har inte förändrat mig, men bättre - plockat bort det som legat i vägen för att jag ska lära känna, vara och ta hand om mig. Jag längtar efter att se var det här kommer att ta mig och mina nära.
Läs mer
Elin Sjölund Avatar
Elin Sjölund
2021-10-19
Denna kurs är det finaste och det bästa jag någonsin gett mig själv. Så proffsiga ledare, supergenomtänkt upplägg och det skapas en otroligt förtroendeingivande atmosfär under kursen. Det är svårt att beskriva med ord, skulle jag ändå välja ett så är det TACKSAM. Vill du utvecklas som människa, då är detta en väg jag från djupet av mitt hjärta varmt rekommenderar.
Läs mer
Kamilla Petersson Avatar
Kamilla Petersson
2021-10-19
Utan tvekan den mest givande och omvälvande kurs jag upplevt någonsin. Upplevelsen är i fokus hela tiden; utan föreläsningar, utan scheman, utan uppgifter eller ”teambuildingövningar.” Trots det får man ta del av enormt stor kunskap och erfarenhet och har en stark känsla av att tillhöra en grupp - där kärlek, respekt och total tillit råder. Oerhört proffsiga och trygga terapeuter och gruppledare lotsade oss med varsam hand genom djupt intensiva övningar som förändrar liv.
Läs mer
Jonas Viklund Avatar
Jonas Viklund
2021-10-19
Helt fantastiskt bemötande, otroligt kunniga terapeuter. Det som svenska psykiatrin inte har lyckats åstadkomma under tio år lyckades Vitaliseras personal åstadkomma under en vecka. Hatten av och all heder till deras kurser!
Läs mer
Jonas Emanuel Viklund Avatar
Jonas Emanuel Viklund
2021-10-18
En vecka hos Vitalisera fick mig att sluta vara självdestruktiv. Kursen fick mig att inse mitt egenvärde och att hitta kärleken inom mig själv.
Att gå en kurs i djup självkännedom hos proffsen på Vitalisera var för mig utan tvekan mitt livs största äventyr och någonting som jag aldrig kommer ångra. Jag vill verkligen hedra alla i Vitaliseras team, de är guld värd. Om alla människor på jorden hade haft tillgång till sådana gedigna kurser som de erbjuder så hade vi haft världsfred.
Läs mer
Kamilla Krämer Petersson Avatar
Kamilla Krämer Petersson
2021-10-18
Utan tvekan den mest givande och omvälvande kurs jag upplevt någonsin. Upplevelsen är i fokus hela tiden; utan föreläsningar, utan scheman, utan uppgifter eller ”teambuildingövningar.”
Trots det får man ta del av stor kunskap och erfarenhet och har en stark känsla av att tillhöra en grupp - där kärlek, respekt och total tillit råder. Oerhört proffsiga, trygga terapeuter och gruppledare lotsade oss med varsam hand genom djupt intensiva övningar som förändrar liv.
Läs mer
Amelie Paranos Avatar
Amelie Paranos
2021-10-18
Mycket bra och givande kurs!
Läs mer
Henke Elsberg Avatar
Henke Elsberg
2021-10-18
Efter att ha år i bagaget med instängda känslor som aldrig fått utlopp så är jag efter denna kurs mer i kontakt med mina känslor och mitt inre än någonsin förut och jag kan numera sätta ord på vad jag känner.
Jag vågor stå för det jag vill och det jag tycker på ett helt annat sätt. Jag kan sätta gränser och säga stopp när det inte känns bra. Jag har hittat en djupare förståelse för mig själv.

Jag är så otroligt glad att jag tog mig modet att gå kursen. Har stärkt mig något enormt som person och har gjort underverk för min parrelation.

Bästa investering jag har gjort.
Läs mer
Max Tuleborg Avatar
Max Tuleborg
2021-10-18
Har varit här två tillfällen och båda gångerna har varit otroligt givande. Det viktigaste jag gjort i mitt vuxna liv
Läs mer
Gustav Sandin Avatar
Gustav Sandin
2021-10-18
Fantastisk kurs med många nya insikter! En kurs där du verkligen får utmana dig själv!
Läs mer
Gustav Sandin Avatar
Gustav Sandin
2021-10-18
fantastisk kurs! många nya insikter. man blir väl omhändertagen av kursledarna.
Läs mer
Mats Petersson Avatar
Mats Petersson
2021-08-02
Bästa kursen för att lära känna sig själv och förstå vikten av självledarskap. Kursveckan har givit mig flera insikter och jag är oerhört glad och nöjd med att jag tydligare ser hur jag kan gå vidare med min egen utveckling. Kursen kan varmt rekommenderas.
Läs mer
Mikael Salomonsson Avatar
Mikael Salomonsson
2021-06-20
Bästa kursen jag gått på. Underbara ledare.
Läs mer
Jessica Joelsson Avatar
Jessica Joelsson
2021-06-03
En kurs som förändrar livet helt enkelt! Fantastiska ledare och assistenter som ger en trygghet svår att beskriva. Genom deras guidning och mitt eget mod har mitt liv förändrats så mycket mer än jag trodde var möjligt. Alla borde ge sig själv möjligheten till ett mer autentiskt liv genom att gå denna kurs! Rekommenderas är för svagt.. Ett måste låter bättre!
Läs mer
Karin Norlander Avatar
Karin Norlander
2021-05-09
Efter denna vecka har jag lagt en ny grund för mitt liv. Så tacksam för denna kurs!
Läs mer
Håkan Lindqvist Avatar
Håkan Lindqvist
2021-05-09
En fantastiskt givande kurs i personlig utveckling. Jag fick bättre förståelse för mig själv vilket lett till att jag blivit en bättre ledare i mitt liv och en bättre pappa och man. Och på köpet fick jag ett mer glädjefullt liv med mycket skratt och kärlek.
Läs mer
Sari Laitinen Avatar
Sari Laitinen
2021-05-09
Den viktigaste resan är inåt. Hur skulle det kunna vara annorlunda? I trygg miljö kan du exponera och visa dig själv så som du är. En fantastisk "lär känna dig själv kurs". Även om den bitvis är tuff så är det dig själv du lär känna, bortom alla roller. Att dela din berättelse med andra har en direkt läkande effekt. Innehållet räknas och får komma till uttryck.
Läs mer
Dorota Johansson Avatar
Dorota Johansson
2021-05-09
En oförglömlig resa in i dig själv.
Läs mer
Karin Norlander Avatar
Karin Norlander
2021-04-15
En kurs som går på djupet och hjälpt mig att se mig, förstå mig, förlåta mig och älska mig. Livet efter kursen är vackrare och mer kärleksfullt 💞. Otroligt tacksam för att Vitalisera finns och att jag tog steget och gick kursen. Tack!
Läs mer
Marie Tusa Avatar
Marie Tusa
2020-12-28
Rekommenderar alla att gå kursen. Det är det absolut bästa som jag och min man gjorde för oss själva och för varandra som par. Med utomordentligt proffsiga terapeuter och med ett sånt fint upplägg under veckan som kursen pågick, kunde man riktigt känna att syftet med kursen är att hela, kurera och utveckla dig själv på ett tryggt och spännande sätt. En investering i oss själva och i vårt förhållande som vi kommer att ha med oss i resten av våra liv.
Läs mer

Gör en intresseanmälan