fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Att må dåligt

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Att må dåligt

Att må dåligt är en bra början. Det skrev läkaren Bengt Stern i sin bok som handlar om hur vi formas av vår barndom. Han menade att genom att möta oss själva kan vi hitta tillbaka till lyckan, tryggheten och harmonin som vi alla föds med. Under hans kurser har många tusentals människor fått möjlighet att utforska sina känslor, tankar, beteenden och strategier.

Ladda hem pdf

Skicka länk till:

Vitalisera får behandla mina uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy. Jag har rätt att återkalla detta samtycke när som helst genom att kontakta Vitalisera via email eller telefon.

Jag vill ha nyhetsbrev. Jag kan avregistrera mig från dessa närhelst jag önskar.

En hälsosam signal 

Att må dåligt är en signal om att någonting i ditt liv eller inom dig inte står rätt till. Du kan se det som en hälsosam signal om att du bör byta riktning eller skapa en förändring. Tills du förstår VAD det är som bör förändras är upplevelsen såklart hemskt obehaglig. Våga lita på att det du känner inte kommer att vara för evigt. Att det bjuder in till en möjlighet att hitta mer glädje, kärlek och mening. Kanske mer än du någonsin känt. 

Våga stanna upp och känna

När du har kommit ut på andra sidan kommer du vara tacksam för att dina känslor och tankar blev så starka att du inte längre kunde blunda. Blunda för någonting som du kanske under lång tid hade tryckt undan. Du behövde titta inåt och förstå. När du förstår kan du skapa inre och yttre förändring. För att förstå kan man behöva skruva upp volymen på det som händer i dig. Känslor, tankar och behov som man har tryckt undan under en längre tid kan nämligen vara svåra att få fatt i. Under våra kurser i självkännedom och inre ledarskap skruvar vi upp volymen. Du ges möjlighet att utforska alla aspekter av dig själv.

Att må dåligt är en bra start

Vitaliseras kurser för livet bygger på Bengt Sterns metodik. Många av de gruppledare och kursledare som var med och ledde kurser under hans levnadsår fortsätter bidra med sin erfarenhet under våra kursveckor. Tillsammans med fantastiska assistenter skapas en trygghet och personaltäthet svår att hitta annanstans där du får möjlighet att utforska dig själv och både din inre och yttre värld.