fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Att må dåligt

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Att må dåligt

Att må dåligt är en bra början. Det skrev läkaren Bengt Stern i sin bok som handlar om hur vi formas av vår barndom. Han menade att genom att möta oss själva kan vi hitta tillbaka till lyckan, tryggheten och harmonin som vi alla föds med. Under hans kurser har många tusentals människor fått möjlighet att utforska sina känslor, tankar, beteenden och strategier.

Ladda hem pdf

Skicka länk till:

Vitalisera får behandla mina uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy. Jag har rätt att återkalla detta samtycke när som helst genom att kontakta Vitalisera via email eller telefon.

Jag vill ha nyhetsbrev. Jag kan avregistrera mig från dessa närhelst jag önskar.

En hälsosam signal 

Att må dåligt är en signal om att någonting i ditt liv eller inom dig inte står rätt till. Du kan se det som en hälsosam signal om att du bör byta riktning eller skapa en förändring. Tills du förstår VAD det är som bör förändras är upplevelsen såklart hemskt obehaglig. Våga lita på att det du känner inte kommer att vara för evigt. Att det bjuder in till en möjlighet att hitta mer glädje, kärlek och mening. Kanske mer än du någonsin känt. 

Våga stanna upp och känna

När du har kommit ut på andra sidan kommer du vara tacksam för att dina känslor och tankar blev så starka att du inte längre kunde blunda. Blunda för någonting som du kanske under lång tid hade tryckt undan. Du behövde titta inåt och förstå. När du förstår kan du skapa inre och yttre förändring. För att förstå kan man behöva skruva upp volymen på det som händer i dig. Känslor, tankar och behov som man har tryckt undan under en längre tid kan nämligen vara svåra att få fatt i. Under våra kurser i självkännedom och inre ledarskap skruvar vi upp volymen. Du ges möjlighet att utforska alla aspekter av dig själv.

Att må dåligt är en bra start

Vitaliseras kurser för livet bygger på Bengt Sterns metodik. Många av de gruppledare och kursledare som var med och ledde kurser under hans levnadsår fortsätter bidra med sin erfarenhet under våra kursveckor. Tillsammans med fantastiska assistenter skapas en trygghet och personaltäthet svår att hitta annanstans där du får möjlighet att utforska dig själv och både din inre och yttre värld.

 • En fantastisk kurs som verkligen förändrar en i grunden. Otroligt svårt att förklaras, måste upplevas.
  Sanslöst proffsiga och varma kursledare och assistenter, så mycket genuin värme och kärlek!... Läs mer

  thumb Mattias Lindqvist
  2022-03-05

  Vitalisera är omöjligt att beskriva i ord, kurserna behöver upplevas! Efter flera års egen research efter vad som saknas i den traditionella vården hittade jag äntligen fram till Vitalisera -... Läs mer

  thumb Kajsa Grindendahl
  2021-10-31
 • Bästa kursen jag gått på med ett gäng superproffsig personal. Kursen & personalen har gett mig mer än vad jag fått under hela livet från andra håll. Tacksam ❤️... Läs mer

  thumb Caroline Atmer
  2021-06-20

  Jag har genomgått Vitaliseras kurser (Steg 1-3) och har aldrig någonsin upplevt någon mer genuin, seriösare eller kvalitativare kurs med så tydlig personlig utveckling i förhållande till kurstid. Det är... Läs mer

  thumb Mikael Lundström
  2021-11-07
 • Har varit här två tillfällen och båda gångerna har varit otroligt givande. Det viktigaste jag gjort i mitt vuxna liv

  thumb Max Tuleborg
  2021-10-18

  Har gått steg 1 och 2 där jag blivit lotsad genom en process som gjort mig mer stabil och trygg i mig själv. Alla är proffsiga, kärleksfulla och vet vad... Läs mer

  thumb Gunnar Esping
  2021-11-11
 • Det finns tillfällen i livet som har ett tydligt före och efter. Just nu är ett sådant för mig. Vitaliseras kurser har inte förändrat mig, men bättre - plockat bort... Läs mer

  thumb Erika Kits Gölevik
  2021-10-24

  En fantastisk upplevelse i en lika fantastisk miljö/natur. Närheten till mina känslor, att acceptera och låta vara, blev så tydligt. Det och mycket mer tog jag till mig och med... Läs mer

  thumb Marie Östberg
  2022-03-05
 • Att gå dessa kurser är den bästa investeringen jag gjort. Otroligt proffsiga och välgjorda kurser som förändrar på djupet. Stort varmt och kärleksfullt tack till alla som gör det möjligt!... Läs mer

  thumb Anna Lindqvist
  2021-11-07

  Denna kurs är det finaste och det bästa jag någonsin gett mig själv. Så proffsiga ledare, supergenomtänkt upplägg och det skapas en otroligt förtroendeingivande atmosfär under kursen. Det är svårt... Läs mer

  thumb Elin Sjölund
  2021-10-19
 • Bästa kursen jag gått på. Underbara ledare.

  thumb Mikael Salomonsson
  2021-06-20

  Helt fantastiskt bemötande, otroligt kunniga terapeuter. Det som svenska psykiatrin inte har lyckats åstadkomma under tio år lyckades Vitaliseras personal åstadkomma under en vecka. Hatten av och all heder till... Läs mer

  thumb Jonas Viklund
  2021-10-19
 • En kurs som förändrar livet helt enkelt! Fantastiska ledare och assistenter som ger en trygghet svår att beskriva. Genom deras guidning och mitt eget mod har mitt liv förändrats så... Läs mer

  thumb Jessica Joelsson
  2021-06-20

  Utan tvekan den mest givande och omvälvande kurs jag upplevt någonsin. Upplevelsen är i fokus hela tiden; utan föreläsningar, utan scheman, utan uppgifter eller ”teambuildingövningar.” Trots det får man ta... Läs mer

  thumb Kamilla Petersson
  2021-10-19
 • Efter att ha år i bagaget med instängda känslor som aldrig fått utlopp så är jag efter denna kurs mer i kontakt med mina känslor och mitt inre än någonsin... Läs mer

  thumb Henrik Elsberg
  2021-10-18

  Kursen liknar ingen av de kurser jag gått tidigare och är av en helt annan dimension. Avskalat och genuint bortom alla ytliga lager. Med värme, närvaro och en stor... Läs mer

  thumb Malin Backman
  2021-11-10
 • Fruktansvärt jobbigt på många sätt men dom är super proffs och skapar gång på gång en trygg plats där allt är möjligt,magiskt!

  thumb mikael kyrklund
  2022-03-05

  Fantastisk kurs med många nya insikter! En kurs där du verkligen får utmana dig själv!

  thumb Gustav Sandin
  2021-10-18