fbpx
0705 74 48 94
info@vitalisera.se

Vårt team

Vårt Team

De personer som leder och deltar i arbetet under kursveckorna är våra allra viktigaste nyckelpersoner. Kursledarna, gruppledarna, läkarna och assistenterna bildar tillsammans en trygg plattform för det djupa arbete som du som kursdeltagare kommer att jobba med under kursveckan.

Medarbetare

Cecilia Navik

Kursledare

Med mer än 20 års erfarenhet av att leda kurser med syfte att förstå livet och sig själv på ett djupare plan är Cecilia en av de mest erfarna kursledare som står att finna.

Läs mer

Simon Forsman

Kursledare

Simon har sedan 90-talet lett kurser i djup självkännedom. Med ett fantastiskt lugn och 100% närvaro leder han kursdeltagarna på ett tryggt sätt genom processen. 

Läs mer

Ola Ek

Gruppledare

Olas lyhördhet och lugn gör honom till en mycket uppskattad och omtyckt gruppledare som pricksäkert sätter fingret på vad det egentligen handlar om.

Läs mer

Gunnar Elseth

Gruppledare

Med 25 års erfarenhet inom sjukvården och med ett existentiellt perspektiv där att se varje människa som individ är viktigt bidrar Gunnar till en känsla av närvaro och stabilitet.

Läs mer

Lena Birath

Gruppledare

Lena har lång och bred erfarenhet av att jobba med sin egen och andras självmedvetenhet med fokus på balans och inre växande.

Läs mer

Clara Westin

Administration & Inköp
Vitalisera AB

Som utbildad läkare med ett stort intresse för samspelet mellan kropp och själ och kunskaper inom hälsa och välbefinnande utgör Clara en av hörnstenarna i Vitalisera.

Läs mer

Malin Kraft

Kommunikation & Marknad
Vitalisera AB

Malins kunskaper inom utbildning, pedagogisk utveckling och handledning hjälper Vitalisera att leva upp till de krav på kvalitet och struktur som kännetecknar Vitaliseras verksamhet.

Läs mer

Magnus Gidlund

Säljansvarig
Vitalisera AB

Med sin mångåriga erfarenhet att leda människor och sälja tjänster är Magnus en värdefull resurs för Vitalisera.

Läs mer

Robert Kraft

Ledning & Ekonomi
Vitalisera AB

Entreprenör och företagsledare med stor vana att strukturera och driva professionella verksamheter.

Läs mer

Linda Stenlund

Projektledare
Vitalisera AB

Lindas vana att planera och leda gruppaktiviter är till stor nytta när hon håller samman Vitaliseras ständiga utveckling.

Läs mer