fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Vårt team

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Vårt Team

De personer som leder och deltar i arbetet under kursveckorna är våra allra viktigaste nyckelpersoner. Kursledarna, gruppledarna, läkarna och assistenterna bildar tillsammans en trygg plattform för det djupa arbete som du som kursdeltagare kommer att jobba med under kursveckan.

Cecilia Navik

Kursledare

Med mer än 20 års erfarenhet av att leda kurser med syfte att förstå livet och sig själv på ett djupare plan är Cecilia en av de mest erfarna kursledare som står att finna.

Läs mer

Simon Forsman

Kursledare

Simon har sedan 90-talet lett kurser i djup självkännedom. Med ett fantastiskt lugn och 100% närvaro leder han kursdeltagarna på ett tryggt sätt genom processen.

Läs mer

Ola Ek

Gruppledare

Olas lyhördhet och lugn gör honom till en mycket uppskattad och omtyckt gruppledare som pricksäkert sätter fingret på vad det egentligen handlar om.

Läs mer

Tapio Kanerva

Gruppledare

I Tapios närhet är det lätt att känna sig fullkomligt trygg. Med full närvaro och fingertoppskänsla guidar Tapio deltagarna till värdefulla insikter och inre harmoni.

Läs mer

Josefina Tengroth

Gruppledare

Josefinas energi och livsglädje smittar verkligen av sig på omgivningen. Hennes intuitiva förmåga att locka fram ovärderliga självinsikter om hur man hanterar sina relationer uppskattas alltid av våra deltagare.

Läs mer

Gunnar Elseth

Gruppledare

Med 25 års erfarenhet inom sjukvården och med ett existentiellt perspektiv där att se varje människa som individ är viktigt bidrar Gunnar till en känsla av närvaro och stabilitet.

Läs mer

Lena Birath

Gruppledare

Lena har lång och bred erfarenhet av att jobba med sin egen och andras självmedvetenhet med fokus på balans och inre växande.

Läs mer

Anna Blomquist

Gruppledare

Med fokus på mjukhet och närvaro bygger Anna upp ett förtroende och en trygghet för våra deltagare så att de kan utvecklas precis i den takt som passar dem.

Läs mer

Roger Marklund

Gruppledare

Genom ett kärleksfullt hållande och stor erfarenhet guidar Roger till klarhet, insikt och inre stillhet.

Läs mer

Roger Kangas

Gruppledare

Med kunskap om hur tankar, känslor och beteenden är kopplat till oss och vårt nervsystem tillför Roger kursveckan ytterligare en dimension. Han ger sig på stora, svåra saker på ett behagligt, smidigt och avdramatiserat sätt.

Läs mer

Lena Sifversson

Gruppledare

Lena har en stark närvaro och är varmhjärtad, intuitiv och ger dig en känsla av moderlig värme. Hon har många års erfarenhet av personlig utveckling.

Läs mer

Malin Kraft

Kommunikation & Administration

Malin har erfarenhet inom utbildning, pedagogisk utveckling, coachning och handledning. Med en varm hand hjälper hon Vitalisera att leva upp till de krav på trygghet, kvalitet och struktur som kännetecknar verksamheten.

Läs mer

Magnus Gidlund

Säljansvarig

Med sin mångåriga erfarenhet att leda människor och driva projekt är Magnus en värdefull resurs för Vitalisera.

Läs mer

Robert Kraft

Ledning & Ekonomi

Entreprenör och företagsledare med stor vana att strukturera och driva professionella verksamheter.

Läs mer

Linda Stenlund

Ekonomi

Lindas vana att planera och leda grupper är till stor nytta när hon håller samman Vitaliseras ständiga utveckling. Hon har övergripande koll, men också ett öga för de där små detaljerna bakom kulisserna.

Läs mer