08 4001 55 99
info@vitalisera.se

KURSVECKAN

Avancerade kurser i självkännedom och inre ledarskap

Under kursveckan kommer du att få guidade tillfällen att djupdyka i dig själv på många olika sätt

Detta kommer bland annat att ske genom inlevelse och utlevelse, meditation, inquiries och övningar där du får tillfällen att upptäcka, känna in och kontemplera kring ditt eget varande.

För att du tryggt och helhjärtat ska kunna ägna dig åt din egen självkännedom och personliga utveckling under hela kursen är veckan mycket personaltät och du är tryggt hållen genom hela processen.

Förutom kursledaren har vi ungefär en gruppledare per 4 deltagare, och ett stort gäng med assistenter. Därutöver finns en läkare på plats under hela kursveckan samt personal som har jour dygnet runt. Utanför lokalen tillämpar vi tystnad, allt för att du som deltagare ska kunna lägga all fokus på dig själv och din egen personliga utveckling.

Se en film om hur det kan vara att gå kursen
VÅRA KURSER

Självkännedom och inre ledarskap

Vitalisera erbjuder ett djupt, innerligt och utvecklande program i självkännedom och inre ledarskap. Kurserna är sju dagar långa, intensiva och genomtänkta in i minsta detalj.
Dagarna kommer att vara både ögonöppnande och livsförändrande för dig som väljer att gå kursen. Att på ett tryggt och kärleksfullt sätt få guidas genom sitt eget inre arbete ger resultat som är både varaktiga och livsavgörande.

VAR HÅLLS KURSERNA?

Våra kurser tar plats på Båven Country & Lodge, som ligger naturskönt på en egen ö i sjön Båven i Södermanland.

VAD KOSTAR KURSEN?

Kursavgiften är 30 000 kr inkl moms.

HUR LÅNG ÄR KURSEN?

Kursen startar på en torsdagskväll och fredag efterföljande vecka åker du hem.

LÄS MER
VAD HÄNDER EFTER ANMÄLAN?

Du kommer att bli kontaktad av oss för en djupare intervju över telefon.

INTRESSEANMÄLAN