fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Coronaviruset

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Covid-19

Vitalisera följer noga utvecklingen av Coronaviruset och vilka rekommendationer som Folkhälsomyndigheten för tillfället ger.

Säkerheten för våra deltagare och vår personal kommer alltid först och vi tar givetvis vårt samhällsansvar och följer pandemilagen. 

Vi tar beslut inför varje kurstillfälle om det är möjligt att genomföra kursen under de rådande omständigheterna.

Vi har noggrant övervägt hur vi ska kunna anpassa oss och ge en så säker kurs som möjligt. Läs nedan om de försiktighetsåtgärder som är införda.Följande försiktighetsåtgärder är nu införda

Vårt kursupplägg är av sådan art att personligt avstånd inte kommer att kunna hållas hela tiden. Därför är det av stor vikt att alla respekterar riktlinjerna nedan. Genom hänsyn och omtanke för varandra hjälper vi varandra att kunna hålla god hälsa under hela kursveckan.

Vid förkylningssymtom får man stanna hemma. Vi hjälper givetvis att hitta en kurs vid ett senare tillfälle. Inbetalda kursavgifter betalas tilbaka om man inte önskar använda dom till ett senare kurstillfälle.

Tillhör du någon riskgrupp? Då är det bäst att du väntar med att gå vår till du har fullt vaccinationsintyg. Vi ber dig att ta ansvar för detta själv.

Samtliga närvarande uppmanas vara extra noggranna med den sociala distanseringen veckan innan kursen.

Vi kommer att se till att alla får ett eget rum att sova i och en egen toalett att använda sig av. De allmänna toaletterna kommer att vara avstängda.

Vi ber samtliga att vara noggranna med handhygienen under hela kursens gång. Handsprit kommer att ställas ut vid kurslokalen.

Samtliga närvarande ombeds meddela oss direkt om de skulle börja känna av någon form av förkylningssymtom under kursen.

Om vädret tillåter kommer vi att hålla vissa aktiviteter utomhus.