fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Tapio Kanerva – gruppledare

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Tapio Kanerva

Tapio har sedan 2006 varit extra nyfiken på sitt liv då frågan hur det kom sig att det blev som det blev och hur han skulle komma vidare ur strategier som inte fungerade konstruktivt och kontaktbevarande väcktes.

När Tapio gick sin första kurs på Mullingstorp upptäckte han en väg som möjliggjorde fortsatt utveckling på den fortfarande pågående och nyfikna inre resan.Tapio har, förutom många år och kurser på Mullingstorp, även en treårig bioenergetics-utbildning, ett årsprogram NVC (non violent communikation), medlingskurs samt är diplomerad zencoach.


I vardagen håller Tapio kurser i existensiell hälsa för seniorer och samtalsgrupper för män. Tillsammans med sin fru Susanne Widsell har han under flera år även lett relationskurser för par samt individuell parcoaching/terapi.


”Att bibehålla kontakt i ett samtal, i en relation, oavsett vilken typ av relation det handlar om, känns för mig som vägen framåt i livet. Det låter kanske självklart men är tyvärr inte alltid så enkelt. Att vara kvar i nuet när tankar drar i gång en otrygg känsla kräver träning, en träning deltagarna ges möjlighet till under en kursvecka på Vitalisera.”