fbpx

Roger Marklund: Zen Coach & Terapeut

Roger har under 20 år arbetat med djup personlig utveckling och meditation i olika former. Han är utbildad i systemiska/familjekonstellationer samt är sedan 7 år tillbaka Diamond approach student och utbildad traumaterapeut (lifespan integration). 

Parallellt med Vitalisera arbetar Roger som Zen Coach för privatpersoner och företag samt är  lärare och handledare på Zen Coaching-utbildningen i både Sverige och Polen.

Roger är författare till boken “Ica handlaren som drog i nödbromsen” som berättar om ett hektiskt liv fyllt av destruktiva beteenden som först ledde till ett uppvaknande på sjukhuset, och därefter vilka strategier och attityder som tog honom dit han är idag.

”Jag vill fira att jag på Vitalisera äntligen har hittat ett arbete och en arbetsplats där jag får använda hela mig, där jag är i flyt och bidrar till andra människors växande och få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.”