fbpx

Robert Kraft: Från Läkemedelsbranschen till Självinsikt

Efter närmare 20 år i olika ledande roller i läkemedelsindustrin sadlade Robert om och blev egen företagare. Robert sitter numera i ett antal bolagsstyrelser och jobbar som rådgivare och coach till andra företagsledare. På fritiden håller Robert workshops om villkorslös kärlek och är mental coach inom idrotten.

En viktig del i Roberts uppdrag är att hjälpa sina kunder att reflektera över vad som händer på insidan når något inträffar på utsidan. Intresset för vad som får människor att agera och reagera utifrån yttre omständigheter, som det många gånger är omöjligt att förändra, startade när Robert gick en kurs i personlig utveckling på Mullingstorps kursgård.

Att få vara med och bidra till att människor får möjligheten att titta närmare på sig själv genom Vitaliseras kurser betyder oerhört mycket för Robert.

”När man börjar reflektera över sig själv och varför man reagerar som man gör i olika situationer startar en process av självinsikt som är svår att värja sig emot. Vi har alla ett val i varje situation där vi kan låta vårt ego eller kärleken få segra. Det är inte det som händer på utsidan som avgör hur jobbigt det är, utan hur vi väljer att hantera det på insidan. Allt är som det ska vara!”