fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Magnus Gidlund – Vitalisera

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Magnus Gidlund

Magnus är en delägare i Vitalisera som till vardags arbetar som avdelningschef på Bravida i Sundsvall. Han leder ett stort team av medarbetare och individer mot gemensamma mål,  att hantera utmaningar och leverera resultat. De senaste 20 åren har han jobbat på olika ledande positioner i både större och mindre företag. Magnus bakgrund är VVS och maskiningenjör.

Sedan 2011 har Magnus genomfört många kurser i personlig utveckling. I samband med en stor förändring i livet där livslusten dök så tog han möjligheten att påbörja en inre resa. Han har gått Steg 1 och 2 på Mullingstorp- en kursgård för avancerad självkännedom, där han också assisterat ett flertal gånger. Magnus älskar att arbeta med människor och är mycket engagerad i att försöka hjälpa individer att utvecklas.

”Jag är mycket nyfiken av mig och lär mig massor hela tiden. Jag tror på att det måste finnas en högre mening för att individer ska bli kreativa och känna meningsfullhet i det de gör. Det är därför jag är med i Vitaliseras team. Det är mycket meningsfullt för mig att bidra med det jag kan till Vitalisera, och att kunna erbjuda en kurs för livet för individer som behöver det. Samma som jag en gång i livet själv behövde för att känna meningsfullhet och livslust igen.”