fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Linda Stenlund – Vitalisera

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Linda Stenlund

Linda är projektledare i Vitalisera, men arbetar till vardags som idrottslärare med barn och ungdomar. Hon har arbetat med människor, idrott och hälsa i över 20 år, både inom skolan och föreningslivet.


Linda är en engagerad, positiv och kreativ person som ser möjligheter. Hon tycker om att göra saker tillsammans med andra. Att leda grupper, individer och motivera, stimulera och följa deras resa i utvecklingen är fantastiskt. Ingen dag är den andre lik och hon lär sig nya saker varje dag.


Lindas inre resa började för ca 4 år sedan, då hon bröt upp från en destruktiv relation. Hon kände sig vilsen och hade tappat tron på sig själv och sin förmåga. I samma period gick hennes pappa bort efter en lång tids sjukdom. Linda gick då steg 1 och 2 på Mullingstorp, en kursgård för avancerad självkännedom, och har efter det genomfört många fler kurser i personlig utveckling. Det blev en stor vändning i livet för henne.


”Att skapa tillit, bygga relationer i en accepterande miljö är viktiga pusselbitar för mig för att våga prova nya vägar och kliva utanför min trygghetszon. Jag har förmågan att se potential i varje människa och har tron på att alla vill lära och utvecklas. Vi har olika förutsättningar och sätt att göra det på.”


”Liv och frihet för mig är att hitta balansen genom känsla, tanke och handling. Jag har lärt mig att det är okej att känna, sätta ord på mina känslor, våga visa min sårbarhet i möte med andra. Jag har hittat tillbaka till glädjen och lekfullheten igen och jag har känslan av att stå mitt i livet, att jag är viktig och jag har huvudrollen i mitt liv Min inre resa gjorde också att jag fick syn på mina flyktbeteenden (som är väldigt många) och nu vågar stanna kvar även när det känns tungt. Jag har fått syn på mina mönster och har en medveten närvaro. Jag har tidigare haft förmågan att ta hand om alla andras känslor och burit dem och gjort dem till mina, vilket har varit en tung börda att bära. Kurserna i självkännedom har givit mig många olika verktyg att hantera detta med. Jag har lärt mig att lämna allt där det hör hemma, vilket gör livet blir så mycket lättare. Detta har betytt så otroligt mycket för mig och därför jag är med i VITALISERAS team. Samhällsutvecklingen går idag i ett rasande tempo och många lever kvar i gamla mönster, dåliga relationer och lider av psykisk ohälsa och jag vill kunna vara med och erbjuda en kurs för dig och livet, som en gång betytt så mycket för mig.”