fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Lena Birath – Gruppledare

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Lena Birath

Lena har spelat 58 landskamper i innebandylandslaget och vunnit EM- och VM-guld, VM-silver och VM-brons. Hon har tagit tre SM-silver, sex SM-brons och varit uttagen i världslaget i innebandy. Hon har även spelat 11 landskamper i bandylandslaget. 1985 blev hon utnämnd till Årets dambandyspelare i Sverige och i bandy har hon tagit ett SM-guld och två SM-silver.

Lena har arbetat som lärare och rektor på idrottsgymnasiet och varit tränare för herr- och damlag på elitnivå i innebandy. 2011 gav hon ut sin självbiografi Livsresan. Idag arbetar hon som föreläsare, processledare, coach och terapeut inom individ- och grupputveckling gentemot företag, organisationer och privatpersoner.

Lena har utbildat sig som psykosyntesterapeut under 4-år på Psykosyntesakademin i Stockholm. Hon vill skapa förutsättningar för människor att våga växa och hitta balans i mötet med sig själv och andra för att bidra till ökad självmedvetenhet och effektivitet.

”Min förhoppning är att kunna inspirera och beröra människor med hjälp av mina insikter och erfarenheter. För att leda andra måste jag först kunna leda mig själv. Jag har en övningskörningsskylt hängande runt min hals…”