fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Josefina Tengroth – gruppledare

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Josefina Tengroth

Josefina är Relationscoachen som hjälper människor att få ordning på sin kommunikation och sina relationer. För tio år sedan lämnade hon läraryrket och skolade om sig till certifierad Heart IQ Relationship Coach och Familjehandledare i Jesper Juuls internationella nätverk Family-lab. Hon är också certifierad handledare i Sorgbearbetning vid det Svenska Sorginstitutet.


Intresset för mental träning och personlig utveckling väcktes i samband med de utmaningar hon ställdes inför som landslagsboxare vid mästerskap och större tävlingar runt om i Europa; viktiga pusselbitar för att vara ”bäst när det gäller”, men det var först sen hon skilt sig, upptäckt att hon blivit ”träningsberoende”, fått ätstörningar och slutligen kraschat och gått in i väggen som hon förstod vad personlig utveckling och sund självkänsla verkligen handlade om.

Josefina brinner för att dela med sig om hur man kan nå sina drömmar, skapa kärleksfulla och trygga relationer – privat och i arbetslivet – genom att ”göra jobbet” och möta sig själv!

Idag driver Josefina det egna aktiebolaget Tengroth Coaching AB och erbjuder samtal och föreläsningar till såväl företag som organisationer och privatpersoner.


”Genom åren har jag tagit par från konflikt, otrohet och hot om separation till förnyelse av äktenskapslöftena, men jag har också hjälpt människor att separera på ett ansvarsfullt sätt. Med gemensamma barn kommer otaliga tillfällen i livet där samarbete och kommunikation kommer stå i direkt proportion till livskvalité och glädje.”