fbpx
08 4001 55 99
info@vitalisera.se

Clara Westin – Vitalisera

Kurser i personlig utveckling, självkännedom och inre ledarskap

Clara Westin

Med ett stort intresse för kropp och själ har Clara under 15 års tid förkovrat sig i kost, näring, stress och kopplingen mellan sjukdomstillstånd och livsstil. Som utbildad läkare har hon insikt i hur den moderna västerländska sjukvården å ena sidan räddar liv, å andra sidan inte räcker till.

Med ett holistiskt perspektiv och ett öppensinnat och kritiskt granskande önskar Clara en större integration mellan modern sjukvård, alternativmedicin och psykologi.

”Jag vill hjälpa människor hitta sin egen styrka och kraft, att våga tro på kroppens fantastiska kapacitet och självläkande förmåga och att uppmuntra människor till att ta ansvar för sin egen hälsa genom att lära sig hur vi påverkas av yttre och inre faktorer som stress, kost och tidigare livserfarenheter.

När jag gick min första kurs i djup självkännedom hittade jag en livskraft som jag hade tappat bort längs vägen. Det var för mig starten på en tuff och samtidigt helt magiskt läkande resa som fick mig att hitta tillbaka till det där kittlande skrattet, känslan av total lycka och en acceptans för nu, precis så som det är. Jag hittade kärlek till mig själv och tro på att livet bär mig”.