fbpx

Cecilia Navik: Expert Kursledare & Terapeut

Som organisationskonsult hjälper Cecilia företag, team och individer att utvecklas, hantera utmaningar och förverkliga sina mål. Cecilias bakgrund är en fil.kand. i Psykologi, och hon har även genomfört en tvåårig “Therapist Training” på RISK i Danmark.

Cecilia har under tjugo års tid arbetat som terapeut och kursledare på Mullingstorp- en kursgård för avancerad självkännedom. Cecilia deltar sedan 2012 i Diamond Approach, en utvecklingsprocess med inquriy och meditation som huvudverktyg.

”Jag älskar att arbeta med människor. Att få följa utveckling och förändring. Jag lär mig massor hela tiden och får samtidigt möjlighet att möta alla sidor av mig. själv. Min strävan med mitt arbete är att sammanföra själ, hjärta och hjärna. Jag tror att vi har allting inom oss – det finns inget som behöver fixas till, bara vägledning för att få tillgång till allt vi har!”